Investim în infrastructura educațională din municipiul Satu Mare
Investim în infrastructura educațională  din municipiul Satu Mare
Construcția noului corp de clădire de la Școala Gimnazială ”Rákóczi Ferenc”  a fost finalizată. Primarul municipiului Satu Mare, Kereskényi Gábor și administratorul public, Maskulik Csaba au făcut o vizita la școala sătmăreană împreună cu secretarul de stat în cadrul Ministerului Educaţiei, Kallós Zoltán pentru a verifica lucrările realizate.

,,Noul corp de la Școala Gimnazială ,,Rákóczi Ferenc” este o investiție finalizată pe care am prezentat-o astăzi secretarului de stat în cadrul Ministerului Educaţiei, Kallós Zoltán, care ne sprijină mereu în demersurile noastre de a moderniza infrastructura educațională a municipiului. Noul corp va găzdui o sală festivă multifuncțională, laboratoare de informatică și biblioteca școlară. Pentru a oferii condiții moderne copiilor noștri și cadrelor didactice vom continua sa investim în infrastructura educațională din municipiul Satu Mare”,a declarat primarul municipiului Satu Mare, Kereskényi Gábor. 

Primăria Municipiului Satu Mare a alocat în anul 2022 40 de milioane de lei pentru buna funcționarea a unităților de învățământ la care se adaugă 14 milioane de lei pentru investițiile realizate în infrastructura școlară și alte 8 milioane lei, fonduri obținute de la Uniunea Europeană.