Cele mai longevive cupluri, premiate pentru fidelitate
Cele mai longevive cupluri, premiate pentru fidelitate
Conducerea Primăriei Municipiului Satu Mare  a premiat miercuri, 16 noiembrie, în sala Teatrului de Nord, cuplurile care au aniversat 60, respectiv 50 de ani de la oficierea căsătoriei. 

De această dată au primit o diplomă de fidelitate și suma simbolică de 1000 de lei, 10 cupluri care se mândresc cu 60 de ani de căsătorie și 65 de cupluri care sărbătoresc 50 de ani de căsătorie. 


Festivitatea de premiere a început cu programul artistic oferit de elevii Oargă Lucas, Cubițchi Iulia, Molnar Sara, Stuts Boglárka, Dolhai Gáti Brabara, de la  MT CREATIVE ART STUDIO, coordonat de profesori Beata și Răzvan Pap, care le-au făcut o mare bucurie seniorilor prezenți la eveniment. 
Viceprimarul Adelin Cristian Ghiarfaș a transmis seniorilor mesajul primarului, Kereskényi Gábor, oferind diplomele de fidelitate alături ce viceprimarul Cristina Tămășan-Ilieș și administratorul public, Maskulik Csaba. 


“Există o vorbă veche: Bătrânii sădesc, iar tinerii culeg roadele. Am mai spus-o si la alte festivități, noi suntem aici datorită Dumneavoastră, datorită muncii pe care ați depus-o în ultimii 40 de ani. Mă gândesc ce s-ar fi întâmplat cu orașul nostru, dacă Dumneavoastră nu ați fi muncit pentru acest oraș! Vă mulțumesc pentru toate lucrurile bune pe care le-ați făcut pentru viitorul tinerelor generații și vă doresc multă sănătate și bucurii. Vă asigur că vom continua toate proiectele bune pe care le-am început, astfel încât copiii și nepoții Dumneavoastră să nu își mai dorească să plece din oraș! La mulți ani!”, a transmis edilul municipiului. 


Seniorii continuă să își arate dragostea unul față de celălat și au afirmat că secretul logevității căsniciei lor este faptul că au reușit să trecă peste greutăți cu zâmbetul pe buze, fiind mereu un sprijin unul pentru celălat.