Modernizată, Grădinița cu Program Prelungit nr. 7 își redeschide porțile
Modernizată, Grădinița cu Program Prelungit nr. 7 își redeschide porțile
Preșcolarii Grădiniței cu Program Prelungit Nr. 7 se reîntorc acasă!

Primăria Municipiului Satu Mare a reabilitat Grădinița cu Program Prelungit nr. 7 cu fonduri europene. Printr-un proiect în valoare de peste 4,2 milioane lei, clădirea care a fost ridicată în anul 1884 înfrumusețează strada 1 Decembrie 1918. 


Proiectul a constat în modernizarea infrastructurii educaționale a unității de învățământ, amenajarea curții cu locuri de joacă, foișor și dotarea grădiniței cu mobilier, echipamente IT, produse electrocasnice, sisteme energetice cu performanță superioară. 

 

Printre lucrările întreprinse la Grădinița cu Program Prelungit nr. 7 amintim: realizarea unei extinderi cu regim de înălțime S+P+E1+M; mansardarea întregii suprafețe; reabilitarea fațadei; schimbarea acoperișului; finisaje interioare; schimbarea tâmplăriei existente; montarea unui nou sistem inovativ de eliminare a apei din pereți ”BIO-DRY”; dotarea clădirii cu echipamente necesare desfășurării activității educaționale; schimbarea sistemului sanitar, electric, termic, detecție; montarea de panouri solare cu tuburi presurizate; montarea unui lift pentru transport alimente; supraveghere video; amenajarea curții cu locuri de joacă și realizarea unui sistem de drenaj perimetral cu stație de pompare.

 

Unitatea de învățământ are cinci grupe și este frecventată de 118 copii. Din acest an școlar, cei mici se bucură de cele mai bune condiții.