A „Fetele harnice” csapat sikeresen megvalósította a Com’ON Szatmárnémeti kezdeményezés keretében nyert projektet
A „Fetele harnice” csapat sikeresen megvalósította a Com’ON Szatmárnémeti kezdeményezés keretében nyert projektet
A Com'ON Szatmárnémeti 2023-as, első kiadását Szatmárnémeti Polgármesteri Hivatal kezdeményezésére és támogatásával a G.M. Zamfirescu Kulturális Központ a PONT Csoporttal partnerségben valósította meg.

A „Fetele harnice” nevű csapat gyorsan és ügyesen megvalósította ötletét. A csapat tagjai olyan sírokat kerestek fel és tettek rendbe, amelyek hosszú ideje el vannak hanyagolva és szemmel láthatóan nem foglalkozott velük senki. A kezdeményezés a Com'ON Szatmárnémeti ifjúsági részvételi költségvetési programban nyert támogatást.


A nyertes kezdeményezések teljes listája elérhető a comonsm.ro honlapon. A szavazási szabályzat értelmében előbb minden csapatnak a legtöbb szavazatot kapott ötlete került rangsorolásra. A 18 támogatott ötletet 2023. december 15-ig kell megvalósítaniuk a nyerteseknek, ezeknek pedig nyitottnak és ingyenesnek kell lenniük Szatmárnémeti lakossága számára.


A Com'ON Szatmárnémeti 2023-as, első kiadását Szatmárnémeti Polgármesteri Hivatal kezdeményezésére és támogatásával a G.M. Zamfirescu Kulturális Központ a PONT Csoporttal partnerségben valósítja meg.