×
KÖZÉRDEKŰ INFORMÁCIÓK
A projektet a részvételi költségvetési kampány keretében a Szatmárnémeti Polgármesteri Hivatal finanszírozta.
A Com'ON Szatmárnémeti 2023-as, első kiadását Szatmárnémeti Polgármesteri Hivatal kezdeményezésére és támogatásával a G.M. Zamfirescu Kulturális Központ a PONT Csoporttal partnerségben valósította meg.
A nyertes kezdeményezések teljes listája elérhető a https://comonsm.ro/ honlapon
A jelenleg zajló közönségszavazást követően a legtöbb szavazatot kapott 15 kezdeményezés nyer támogatást a megvalósításra
A beérkezett szavazatok száma alapján alakul ki, mely projektek nyernek támogatást.
Az idei COM’ON Szatmárnémeti során a legtöbb szavazatot kapott 15 projektötlet nyer támogatást.
15 ország 21 csapatának versenyzőivel elrajtolt ma Szatmárnémeti Régi főteréről a Turul României 55-ik kiírásának első, Besztercéig tartó szakasza.
A romániai kerékpársport legfontosabb helyszíne lesz a következő két napban Szatmárnémeti, hiszen városunkból startol a sportág legfontosabb hazai versenye, a Turul României, amelyen 15 ország 130 sportolója és 24 profi sportklubja képviselteti magát.
Tisztelt szatmáriak! Szeptember 5. és 7. között Szatmárnémeti több pontján is forgalomkorlátozás lesz érvényben, mivel városunkból startol a kerékpáros sportág legnagyobb hagyománnyal rendelkező hazai versenye, a Turul României.
A Tour of Románia szervezői kerékpárversenyre invitálják a gyermekeket is Szatmárnémetiben. A verseny szeptember 5-én, hétfőn 15.30-17.40 óra között a Régi főtéren kerül megrendezésre, körversenyként vagy egyéni időfutam szerint.