×
KÖZÉRDEKŰ INFORMÁCIÓK
15 ország 21 csapatának versenyzőivel elrajtolt ma Szatmárnémeti Régi főteréről a Turul României 55-ik kiírásának első, Besztercéig tartó szakasza.
A romániai kerékpársport legfontosabb helyszíne lesz a következő két napban Szatmárnémeti, hiszen városunkból startol a sportág legfontosabb hazai versenye, a Turul României, amelyen 15 ország 130 sportolója és 24 profi sportklubja képviselteti magát.
Tisztelt szatmáriak! Szeptember 5. és 7. között Szatmárnémeti több pontján is forgalomkorlátozás lesz érvényben, mivel városunkból startol a kerékpáros sportág legnagyobb hagyománnyal rendelkező hazai versenye, a Turul României.
A Tour of Románia szervezői kerékpárversenyre invitálják a gyermekeket is Szatmárnémetiben. A verseny szeptember 5-én, hétfőn 15.30-17.40 óra között a Régi főtéren kerül megrendezésre, körversenyként vagy egyéni időfutam szerint.
Szatmárnémetiben jelenleg 4 összeírópont is üzemel.
Hét nappal, 2022. július 31-ig meghosszabbította a Nemzeti Statisztikai Intézet (INS) a népszámlálás határidejét.
Tisztelt szatmáriak! Amennyiben még nem töltötték ki a népszámlálási kérdőíveket, még megtehetik azt július 24-ig.
Ez az utolsó hét amely során még kitölthetőek a népszámlálási kérdőívek a Szatmárnémeti Polgármesteri Hivatal 5-ös számú irodájában (Ügyfélfogadási Osztály).
Július 17-ig még tart a népszámlás, amely mindenki számára egy lehetőség, hogy segítsen a közösségünk érdekében történő döntések meghozatalában.