A hüvelyk matyi szociális központban egész évben várják a jelentkezőket
A hüvelyk matyi szociális központban egész évben várják a jelentkezőket
A beiratkozáshoz szükséges információkról érdeklődjön személyesen a hüvelyk matyi szociális központban, az ilișești utca 2. szám alatt, vagy telefonon a 0773847189-es számon.

A Szatmárnémeti Polgármesteri Hivatal és a Szociális Igazgatóság hatékony partner a kisgyermekek nevelésében, oktatásában! A Hüvelyk Matyi Szociális Központban az egész év folyamán várják az új beiratkozókat: az 1 és 6 év közötti gyerekeket, akik szociális kockázatnak minősülő helyzetben vannak. Ez a gyakorlatban elsősorban azt jelenti, hogy szülei külföldön dolgoznak, vagy egy szülő neveli a gyerkőcöt, esetleg az anya még kiskorú.
 
A központba járó gyerekeket oktatják és fejlesztik, megtanítják nekik, hogyan láthatják el alapvető szükségleteiket, de a szórakozásra, szociális készségek kialakítására is nagy hangsúlyt fektetnek. a programokat a gyerekek életkora, fejlettségi szintje és tudása alapján alakítják ki, de pszichológusok is foglalkoznak a kicsikkel és tanácsokkal támogatják a család megfelelő működését is.  


A Szatmárnémeti Polgármesteri Hivatal számára prioritás az oktatás, ezért a központban egész évben várják az új jelentkezőket. A különböző jellegű programok mellett ingyenesen napi két étkezést és két uzsonnát biztosítanak nekik, külön ruházatot kapnak a központban töltött időre, valamint szükség esetén pelenkát, nedves törlőkendőt, tisztálkodási szereket, törölközőt és vészhelyzetben akár gyógyszereket is. 


A beiratkozáshoz szükséges információkról érdeklődjön személyesen a Hüvelyk Matyi Szociális Központban, az ilișești utca 2. szám alatt, vagy telefonon a 0773847189-es számon.