Lehet jelentkezni a kreatív húsvéti foglalkozásokra!
Lehet jelentkezni a kreatív húsvéti foglalkozásokra!
A foglalkozásokra március 18-ig, online lehet regisztrálni

A Szatmárnémeti Polgármesteri Hivatal és a G. M. Zamfirescu Kulturális Központ március 21. és április 1. között szervezi meg a Húsvéti Vásárt.

A vásár keretében március 25. és 28. között négy napon át kreatív húsvéti foglalkozásokra várjuk az óvodásokat és iskolásokat.  

A húsvéti vásár keretében tartott tevékenységeket helyi kézművesek és termelők irányítják, ahogy azt a karácsonyi vásár keretében működő Mikulás-műhelyben megszokhattuk, a műhelyfoglalkozások szabad teret engednek a gyerekek fantáziájának, lehetőséget biztosítanak új és hasznos dolgok elsajátításához. Tavaly, a Mikulás-műhelyben zajló tevékenységeken több mint 1300 gyerek és fiatal vett részt.

A kreatív húsvéti műhely keretében a helyi termelők és kézművesek irányításával a gyerekek megismerhetik az ünnepkörhöz kötődő hagyományokat, saját kezűleg készíthetnek húsvéti dekorációkat, de jó alkalmat biztosítanak a tevékenységek a kikapcsolódásra, szórakozásra. 

A foglalkozásokra március 18-ig, online lehet regisztrálni, az alábbi űrlap kitöltésével: https://infosm.ro/i/inscrieriAtelierPaste