Au început înscrierile la Atelierul creativ de Paște!
Au început înscrierile la Atelierul creativ de Paște!
Înscrierile se fac online, până în 18 martie 2024

În perioada 21 martie – 1 aprilie 2024, Primăria Municipiului Satu Mare și Centrul Cultural ,,G.M. Zamfirescu’’ organizează o nouă ediție a Târgului de Paște, un eveniment îndrăgit de sătmărenii de toate vârstele.

 

În cadrul Târgului de Paște, timp de patru zile, în perioada 25 – 28 martie, invităm școlile și grădinițele din oraș să se înscrie la Atelierul creativ de Paște, special conturat pentru a stimula deprinderile creative și aptitudinile copiilor de toate vârstele. 


Activitățile cuprinse în Atelierul creativ de Paște vor fi realizate de meșteri populari și producători locali, care, la fel ca la Atelierul Moșului organizat în cadrul Târgului de Crăciun, le vor oferi copiilor posibilitatea de a da frâu liber imaginației și a învăța lucruri noi, utile și interesante totodată. Peste 1300 de copii și tineri au avut parte în Atelierul Moșului, ediția 2023, de experiențe de neuitat. 

 

La fel, în cadrul Atelierului creativ de Paște, meșterii și producătorii locali le vor oferi copiilor participanți posibilitatea de reconectare cu tradițiile, învățare prin prezentarea de tehnici în arta și meșteșugurile creativității, ocazia de a crea obiecte de decor specific sărbătorilor pascale și prilej de socializare, relaxare și distracție.

 

Înscrierile se fac online, până în 18 martie 2024, prin completarea formularului disponibil aici: https://infosm.ro/i/inscrieriAtelierPaste