Nyári tábor szatmarzsadányi gyerekeknek!
Nyári tábor szatmarzsadányi gyerekeknek!
A Szatmárnémeti Szociális Igazgatóság és a STEA Egyesület ismét a nyári táborozás örömét nyújtja a szatmári gyerekeknek. A 6 évtől idősebb fiatalok öt hétig ingyenesen vehetnek részt olyan tevékenységeken, amelyek révén játszva tanulnak meg hasznos dolgokat.

„Tudatosítani szeretnénk Szatmárnémeti hátrányos helyzetű közösségét az oktatás és az iskoláztatás fontosságáról.” – fejtette ki Adrian Bălaj, a Szatmárnémeti Szociális Igazgatóság vezetője.


A nyári tábor augusztus 1-én, hétfőn kezdődött, a kicsiket pedig hétfőn, kedden és csütörtökön 13.00 és 16.00 óra között várják a Szatmárzsadányi Művelődési Otthonban, ahol lehetőségük nyílik megtapasztalni az új barátkozások örömét.


„Tevékenységekben gazdag programot készítettünk a gyerekeknek, külön hangsúlyt fektetve a személyes fejlődésre, és az új dolgok elsajátítására. Célunk, hogy lehetőséget kínáljunk nekik tehetségük bemutatására, sikeres élmények megszerzésére, lehetőségük kibontakoztatására és a gyermekkor örömének megosztására” - nyilatkozta Cristina Bala, a STEA Egyesület igazgatója.