Várják a jelentkezőket a ,,Ladies Creative Day’’ programjaira
Várják a jelentkezőket a ,,Ladies Creative Day’’ programjaira
Egy nap, amely a nőknek szól! Élményfestés és műhelyfoglalkozások a nemzetközi nőnap alkalmából.

A G. M. Zamfirescu Kulturális Központ és a Szatmárnémeti Polgármesteri Hivatal a nemzetközi nőnap alkalmával idén is megszervezi a kreativitással, eleganciával és nőiességgel átszőtt Ladies Creative Day-t.

A hölgyek körében az elmúlt két évben is hatalmas sikert arató rendezvény, a közösségi élményfestés mellett idén két izgalmas műhelyfoglalkozás is várja a nőket március 9-én, szombaton az Iparosotthonban.


A rendezvény programja:


12:0–13:00: A női étrend ABC-je (magyar nyelven) – Papp Evelin klinikai dietetikus


13:00–14:00: Illem és etikett: az elegancia és a tisztelet művészete (román nyelven) – Ruxandra Lăcătuș protokoll tanácsadó

17:00– 20:30: Közösségi élményfestés a nagykárolyi Aurel Popp vezetésével

Az érdeklődőknek lehetőségük van arra, hogy csak egyes programokon vegyenek részt.

A rendezvényen való részvétel ingyenes, viszont a helyek száma korlátozott. A beérkezett jelentkezések alapján az élményfestésre az első 100 jelentkező hölgyet, míg a műhelyfoglalkozások mindegyikére az első 50 jelentkezőt tudjuk fogadni.
Jelentkezési űrlap: https://bit.ly/ladiescreativeday2024


A női étrend ABC-je


Az életmódváltás első lépései egyszerűen és érthetően csodamódszerek, fárasztó diéták és súlycsökkentő tabletták nélkül. Fontos, hogy tudományosan megalapozott, fenntartható és valós szokások kiépítésével tegyük, hiszen egészségünk megőrzéséhez minőségi tápanyagokra, rendszeres étkezésre és önsanyargatás nélküli életmódra van szükség –
világít rá Papp Evelin.


Illem és etikett – az elegancia és a tisztelet művészete


Egy különleges foglalkozás, amely az illem és etikett finomításának van szentelve. Közösen fedezzük fel az elegancia és a tisztelet művészetét, a kifinomult megjelenés titkait. Hasznos tippek a mindennapokhoz és a társasági eseményekhez, Ruxandra Lăcătuș tolmácsolásában.


Élményfestés – a nőiesség kifejezése művészet által

Kreatív kikapcsolódás, amely során a résztvevők egy oktató segítségével lépésről lépésre haladva elkészíthetnek egy festményt. A foglalkozást vezető Aurel Popp egyedi módon kalauzolja a részt vevő hölgyeket a festészet és az alkotás varázslatos világában.