Au început înscrierile la ateliere de creație din cadrul ,,Ladies Creative Day’’
Au început înscrierile la ateliere de creație din cadrul ,,Ladies Creative Day’’
O zi dedicată femeilor! Pictură experimentală și ateliere creative cu ocazia Zilei Internaționale a Femeii

Centrul Cultural „G.M. Zamfirescu” și Primăria Municipiului Satu Mare organizează cu ocazia Zilei Internaționale a Femeii ,,Ladies Creative Day’’ - un eveniment plin de creativitate, eleganță și feminitate.

 

Bucurându-se de o mare popularitate în rândul doamnelor și domnișoarelor, evenimentul le va oferi anul acesta participantelor, pe lângă atelierul de pictură experimentală alte două ateliere creative (workshopuri). Întâlnirea are loc sâmbătă, 9 martie, la Casa Meșteșugarilor.

 

Program:
12:00-13:00 ABC-ul nutriției la femei (în limba maghiară)
by Papp Evelin, nutriționist-dietetician
13:00-14:00 Bune maniere - arta eleganței și a respectului (în limba română)
by Ruxandra Lăcătuș, consultant în etichetă și protocol 
17:00-20:30 Pictură experimentală cu Aurel Popp din Carei

La unele din activități se poate participa și separat.

Participarea la eveniment este gratuită, dar numărul locurilor este unul limitat, motiv pentru care putem confirma înscrierea primelor 100 de doamne sau domnișoare pentru activitatea de pictură experimentală, iar pentru celelalte două ateliere, în cazul fiecăruia în parte, a primelor 50 de persoane care completează formularele.
 
Formular de înscriere: https://bit.ly/ladiescreativeday2024

 

ABC-ul nutriției la femei
Primii pași ai schimbării stilului de viață pot fi fantastici și fără diete sau pastile de slăbit. E important să punem bazele stilului de viață cu obiceiuri bazate pe informații dovedite științific, ușor de păstrat pe termen lung și realiste, deoarece pentru menținerea sănătății noastre este nevoie de nutrienți de calitate, alimentație regulată și o viață cu obiceiuri sănătoase și fără stres - spune Papp Evelin, nutriționist și dietetician.

Bunele maniere - arta eleganței și a respectului
O activitate  deosebită, dedicată însușirii bunelor maniere și a bunei purtări, precum și a rafinamentului. Descoperim împreună arta eleganței și respectului și, nu în ultimul rând, a aparenței rafinate. Sfaturi utile și practice pentru toate zilele și pentru aparițiile în societate, în compania Ruxandrei Lăcătuș.

Pictură experimentală prin exprimarea feminității prin artă
Relaxare creativă, în cadrul căreia participantele vor putea realiza pas cu pas o pictură îndrumate de un artist profesionist. Atelierul de pictură experimentală este condus de pictorul Aurel Popp, care va călăuzi doamnele și domnișoarele în lumea fascinantă și fermecătoare a picturii.