Igienizări și lucrări de dezinsecție în creșele din municipiu!
Trebuie să-i sprijinim pe copii încă de la nivel de creșă, oferindu-le condițiile cele mai bune. Prin alocările bugetare pe care le-am făcut şi le vom face pentru sistemul de educație demonstrăm că, pentru noi învăţământul este prioritar.


La fel ca și în anii anteriori, înainte de deschiderea anului școlar, în creșe se desfășoară activitățile premergătoare atât în domeniul amenajării și igienizării generale a spațiilor inclusiv prin lucrări de dezinsecție și dezinfecție, igienizare pereți, dar și instruiri ale peronalului la nivelul fiecărei creșe pentru reîmprospătarea cunoștințelor legate de procedurile de lucru, misiunea creșei și obiectivele acesteia.


Direcția Municipală Creșe din subordinea Primăriei Municipiului Satu Mare are grijă ca toate creșele să ofere toate condițiile pentru buna desfășurare a activităților cu cei mici. 


Reamintim părinților care a căror dosar de înscriere a fost aprobat, că în perioada  29-31 august sunt așteptați pentru confirmarea locului la sediile creşelor. Pentru alte informații părinții se pot adresa Direcției Municipale Creșe la adresa de e-mail: dmc@primariasm.ro