Firmele din Satu Mare, în topul celor mai mari companii din România
La eveniment au participat reprezentanți ai administrației locale, oameni de afaceri, precum și reprezentanți ai companiilor de top din Satu Mare.

Viceprimarul Adelin Ghiarfaș a participat joi, 10 martie, la „The Voices of Business Awards”, eveniment organizat de revista Transilvania Business.  În cadrul galei au fost premiate firmele de top din județul Satu Mare, în urma clasamentului stabilit în funcție de mai multe criterii economice. 


,,Satu Mare se dezvoltă, iar în ultmii ani mai multe companii și-au extins capacitățile de producție și au reușit să treacă cu bine peste provocările din timpul pandemiei, reușind să păstreze locurile de muncă și să pună în mișcare economia locală. În numele conducerii Primăriei Municipiului Satu Mare felicităm initiațiva de a premia companiile de top din județ, iar noi, ca și administrație publică vom continua să depunem eforturi pentru a sprijini activitatea firmelor și a atrage investitori în municipiul Satu Mare”, a declarat viceprimarul Adelin Ghiarfaș.