×
Conducerea PRIMĂRIEI
  • Piața 25 Octombrie, nr. 1, corp M,
    cod poștal 440026
 
INFORMĂRI / ȘTIRI
În ședința de Consiliului Local de joi, 26 ianuarie, a fost adoptat bugetul municipiului SatuMare. Bugetul general este de 573.169.856 lei, cu 150 milioane lei mai mare decât anul trecut. Primăria Municipiului Satu Mare va avea în acest an un buget record de investiţii de 295.155.736 lei. 
Primăria Municipiului Satu Mare și Consiliul Local au organizat joi, 19 ianuarie ,,Rugăciunea pentru Satu Mare”, eveniment care se află la cea de-a III-a ediție. „Rugăciune pentru Satu Mare” își propune să aducă împreună oameni din confesiuni diferite care sunt uniți de același crez, aceeași dorință de a face din comunitatea noastră o lume mai bună.
Conducerea Primăriei Municipiului Satu Mare a participat la manifestările organizate în municipiul Satu Mare, cu ocazia Zilei Culturii Naționale.
Am fost sprijinit de colegii din primărie și, mai ales de sătmăreni. Le mulţumesc tuturor celor care au susţinut proiectele oraşului.
Satu Mare a fost premiat în cadrul Galei Asociației Municipiilor din România pentru munca, proiectele și acțiunile în domeniul asistenței sociale.
Conducerea Primăriei Municipiului Satu Mare  a premiat miercuri, 16 noiembrie, în sala Teatrului de Nord, cuplurile care au aniversat 60, respectiv 50 de ani de la oficierea căsătoriei.