Întâlnire de lucru cu secretarul de stat în Ministerul Investițiilor și Proiectelor Europene, Csilla Hegedüs
Întâlnire de lucru cu secretarul de stat în Ministerul Investițiilor și Proiectelor Europene, Csilla Hegedüs
Pregătim proiecte privind achiziționarea de autobuze electrice, stații de reîncărcare, izolarea termică a blocurilor, reabilitarea clădirilor publice, locuințe de serviciu (profesori și medici) și Muzeul Industrializării.

În ziua semnării la București a Planul Naţional de Redresare şi Rezilienţă, la Satu Mare pregătim împreună cu secretarul de stat în Ministerul Investițiilor și Proiectelor Europene, Csilla Hegedüs, proiectele pe care le vom implementa în municipiu și în județ. Pregătim proiecte privind achiziționarea de autobuze electrice, stații de reîncărcare, izolarea termică a blocurilor, reabilitarea clădirilor publice, locuințe de serviciu (profesori și medici) și Muzeul Industrializării.

,,Doamna Csilla Hegedüs a muncit enorm pentru ca PNRR să fie aprobat de Comisia Europeană, pentru ca România să poată beneficia cât mai repede de aceste fonduri. Pentru ca PNRR să fie un proiect de țară, asumat si implementat de toata clasa politică!”, a declarat primarul municipiului Satu Mare, Kereskényi Gábor.  

Pe de altă parte, secretarul de stat în Ministerul Investițiilor și Proiectelor Europene, Csilla Hegedüs, a anunțat că firmele afectate de pandemie vor fi sprijinite din fonduri europene. Sunt 358 milioane de euro într-un program de sprijin secretarul de stat l-a anunțat luni în premieră la Satu Mare.

,,Am spus-o în trecut, când m-am întâlnit cu reprezentanții diverselor sectoare afectate de pandemie, fie că vorbim de HORECA sau de industria textilă, că este nevoie de o strategie națională”, a declarat primarul.