Grădinițele și școlile se pregătesc pentru noul an școlar!
Grădinițele și școlile se pregătesc pentru noul an școlar!
Educația este o prioritate! Ne pregătim pentru noul an școlar în școli și grădinițe.

Amenajăm un foișor în curtea Grădiniței cu Program Prelungit ,,14 Mai” de pe strada Botizului. Foișorul va fi locul ideal de desfășurare a activităților intructiv-educative atât pentru preșcolari, cât și pentru colegii lor mai mici, copilașii Creșei Mica Sirenă! Curtea unităților de învățământ va dispune de lădiță pentru joaca în nisip, un cadru perfect pentru activitățile de tip outdoor. 

Primăria Municipiului Satu Mare  în acest an din bugetul local pentru reabilitarea și extinderea pe verticală a clădirii Școlii Gimnaziale ,,Constantin Brâncoveanu”, corpul B și realizerea lucrărilor de reparații în corpul A unde se refac scările din incinta unității de învățământ, balustrada, se schimbă uși, se modernizează săli de clasă.  Școala Gimnazială ,,Constantin Brâncoveanu” Satu Mare este frecventată de peste 700 de elevi.

De asemenea, am alocat din buget 700.000 lei pentru reabilitarea sălii de sport și a sălii festive la Școala Gimnazială ,,Mircea Eliade”.  Elevii din municipiu vor începe școala în cele mai bune condiții!