×
Servicii Online
PLATFORMA ON-LINE DE IMPOZITE ȘI TAXE LOCALEAplicația pentru mobil

Accesând platforma online veți avea posibilitățile de a:

  • Depune declarații online
  • Plăti impozitele și taxele datorate
  • Obtine certificatul de atestare fiscala
  • Accesa dosarul dumneavoastră personal, în care veți regăsi documentele depuse de dumneavoastră sau care v-au fost communicate de instituția noastră.

Pentru a vă loga în platformă click aici

 

 

Dacă nu dețineți credențialele de acces în platforma online de impozite și taxe locale, pe care  Primăria Municipiului Satu Mare a pregătit-o pentru dumneavoastră, aveți următoarele posibilități:

A. Să solicitați la orice ghișeu DITL accesul la platformă, această operațiune durează maxim 3 minute.

B. Să faceți solicitarea online aici

C. Să urmați următorii pași:

1. Descărcați formularul de acord utilizare platformă de la următoarea adresă/link: acord comunicare electronica (recomandam deschiderea cu Adobe Acrobat Reader)

Completați toate informațiile formularului și semnați-l.
Formularul se poate completa in Adobe Acrobat Reader și se poate trimite și pe mail [email protected] cu condiția aplicării pe cerere a semnăturii digitale calificate.

2. După completarea și semnarea formularului, acesta împreună cu fotocopia actului de identitate a solicitantului, le veți depune personal /prin împuternicit la sediul nostru P-ta Romană bl.D8, parter sau pe mail cu condiția aplicării semnăturii digitale.

3. Pe adresa de e-mail indicată de dumneavoastră, veți primi un mesaj cuprinzând o parolă inițială și un link de activare a contului.

4. Accesați link-ul, apoi introduceți la utilizator adresa dumneavoastră de e-mail iar în câmpul parolă scrieți parola care v-a fost comunicată în mesaj.

5. În fereastra următoare veți completa de două ori o parolă nouă pe care o stabiliți dumneavoastră și pe care doar dumneavoastră o veți putea utiliza pentru autentificarea pe portalul D.I.T.L. Satu Mare.

 
INFORMĂRI / ȘTIRI
Impozitele, taxele și amenzile se pot achita online.