×
Online szolgáltatások
ONLINE ADÓ- ÉS ILLETÉKFIZETÉS

 

platformaddi

Pentru a vă loga în platforma click aici.

Accesând platforma online veți putea să:

 

  • Depuneți declarații online
  • Plătiți impozitele și taxele datorate
  • Obtineți certificatul de atestare fiscala
  • Accesați dosarul dumneavoastră personal, în care veți regăsi documentele depuse de dumneavoastră sau care v-au fost communicate de istituția noastră.

Pentru a putea obține credențialele de acces în platfora online de impozite și taxe locale, pe care  Primăria Municipiului Satu Mare a pregătit-o pentru dumneavoastră, vă rugăm vizionați tutorialul pe care il găsiți în această pagină și urmați pașii de mai  jos:

1. Descărcați formularul de acord utilizare platformă de la următoarea adresă/link: acord comunicare electronica

Completați toate informațiile formularului și semnați-l.

2. După completarea și semnarea formularului, acesta împreună cu fotocopia actului de identitate a solicitantului, vor fi trimise la adresa de e-mail [email protected] .

3. Pe adresa de e-mail indicată de dumneavoastră, veți primi un mesaj cuprinzând o parolă inițială și un link de activare a contului.

4. Accesați link-ul, apoi introduceți la utilizator adresa dumneavoastră de e-mail iar în câmpul parolă scrieți parola care v-a fost comunicată în mesaj.

5. În fereastra următoare veți completa de două ori o parolă nouă pe care o stabiliți dumneavoastră și pe care doar dumneavoastră o veți putea utiliza pentru autentificarea pe portalul D.I.T.L. Satu Mare.

Dokumentumok
TÁJÉKOZTATÁS / HÍREK
A helyi adók, illetékek és a bírságok kifizethetőek online.