PREMIAȚI PENTRU 50 ȘI 60 DE ANI DE CĂSĂTORIE
PREMIAȚI PENTRU 50 ȘI 60 DE ANI DE CĂSĂTORIE
Un număr de 52 de cupluri au fost premiate miercuri, 20 iulie, de conducerea Primăriei Municipiului Satu Mare, care continuă tradiția de a oferi o diplomă aniversară și un premiu de 1000 de lei celor mai longevive cupluri din municipiu.

Evenimentul a avut loc în Grădina Romei, fiind organizat de Primăria Municipiului Satu Mare, în parteneriat cu Centrul Cultural ,,G.M.Zamfirescu”. 

Astfel, 43 de cupluri au primit diplome aniversare la împlinirea a 50 de ani de căsătorie și 9 cupluri pentru aniversarea a 60 de ani de căsătorie.  

,,Premiul pe care îl primiți astăzi din partea noastră este un gest simbolic, o modalitate de a vă mulțumi, în numele comunității noastre, pentru contribuția pe care ați avut-o și o aveți la ceea ce înseamnă astăzi municipiul Satu Mare. De asemenea, aceasta este o formă de apreciere pentru că promovați valorile familiei și sunteți un model pentru tânăra generație. Pentru că Dumneavoastră sunteți un model pentru noi, cei mai tineri, care poate nu întotdeauna prețuim așa cum se cuvine acestă instituție, Familia! Vă doresc multă sănătate și multe bucurii! La mulți ani!”, a transmis primarul Kereskényi Gábor.

În 2021 conducerea Primăriei a premiat 174 de cupluri care au aniversat 50 și 60 de ani de căsătorie. Premierea este o tradiție pe care Primăria Municipiului Satu Mare și Consiliul Local doresc să o continue și pe viitor.