PREMIAȚI PENTRU 50 ȘI 60 DE ANI DE CĂSĂTORIE
PREMIAȚI PENTRU 50 ȘI 60 DE ANI DE CĂSĂTORIE
În acest an conducerea Primăriei a premiat 221 de cupluri care au aniversat 50 și 60 de ani de căsătorie. Premierea este o tradiție pe care Primăria Municipiului Satu Mare și Consiliul Local doresc să o continue și pe viitor.

Casa Meșteșugarilor a găzduit marți, 12 decembrie, ultima festivitate de premiere a cuplurilor din acest an. Primarul municipiului Satu Mare, Kereskényi Gábor, viceprimarii Adelin Cristian Ghiarfaș și Cristina Tămășan-Ilieș au oferit diplome aniversare și un premiu de 1000 de lei celor 118 cupluri care au aniversat 50 de ani de căsnicie și celor 8 cupluri de diamant, cu 60 de ani de căsătorie.

,,Avem onoarea să vă acordăm acest premiu simbolic prin care dorim să vă mulțumim, în numele comunității noastre, pentru contribuția pe care ați avut-o și o aveți la ceea ce înseamnă astăzi municipiul Satu Mare. Vă mulțumim de asemenea că prin exemplul personal ați promovat valorile familiei și sunteți un model pentru tânăra generație. Se spune ca abia la 50 de ani căsnicia își dovedește rezistența, tocmai de aceea se numește nunta de aur. Sunteți modele pentru orașul nostru. Unde este dragoste, respect și bună conviețuire se pot face multe. Vă doresc multă sănătate și multe bucurii, să aveți parte mulți ani împreună! Sărbători frumoase alături de cei dragi. La mulți ani!”, a transmis primarul Kereskényi Gábor.

În cadrul festivității de premiere, seniorii au avut parte și de o supriză artistică, taragotistul sătmărean Călin Borșe și Cosmin Șerba, membrii ai formației Argus și Kànya Jàzmin de la Liceul Teologic Reformat le-au pregătit un frumos program muzical, pentru a marca această zi deosebită pentru seniori.