Sărbătoarea întregii noastre comunități s-a bucurat de un public extraordinar!
Sărbătoarea întregii noastre comunități s-a bucurat de un public extraordinar!
Vă mulțumim tuturor pentru participarea la Zilele Orașului Satu Mare!

Timp de trei zile, Satu Mare a purtat haine de sărbătoare. Ediția cu numărul 26 a Zilelor Orașului Satu Mare a arătat încă o dată că orașul nostru are o comunitate vibrantă, oameni deosebiți care iubesc să iasă împreună la evenimente, să trăiască, să aplaude, să rezoneze cu artiștii de pe scenă.
 
Evenimentele culturale, cele artistice, concertele, expozițiile, concursurile, întrecerile sportive și numeroasele programe interactive au atras zilnic un public numeros, sătmăreni de toate vârstele! 

 

,,Zilele Orașului Satu Mare 2024 au fost 3 zile de sărbătoare, emoție și multă bucurie! Vă mulțumim tuturor pentru implicare, sunt convins că toți vă veți aduce aminte cu plăcere de aceaste zile!’’, este mesajul transmis de primarul municipiului Satu Mare, Kereskényi Gábor
 
 
Zilele Orașului Satu Mare 2024 au fost organizate de Primăria Municipiului Satu Mare și Centrul Cultural G.M. Zamfirescu. Sponsorii evenimentului au fost:
-         CIUC – sponsor principal al evenimentului
-         COCA – COLA
-         BARTA ATI
-         PIZZERIA WOW

Le mulțumim pentru implicare și profesionalismul de care au dat dovadă și de această dată instituțiilor care ne sunt la fiecare ediție a Zilelor Orașului Satu Mare parteneri în asigurarea ordinii publice, mereu la datorie: Inspectoratul de Poliție Județean Satu Mare, Poliția Municipiului, Poliția Locală, Inspectoratul de Jandarmi Județean Satu Mare, ISU Someș, Serviciul Județean de Ambulanță. 

La mulți ani, Satu Mare!