Szatmárnémeti Városnapok – közösségünk ünnepe
Szatmárnémeti Városnapok – közösségünk ünnepe
Köszönjük, hogy részt vettek a Szatmárnémeti Városnapokon!

Szatmárnémeti háromnapos rendezvénysorozattal ünnepelte a városnapokat. A 26. alkalommal megrendezett Szatmárnémeti Városnapok ismét bebizonyította, hogy itt egy lendületes közösség él, különleges emberekkel, akik szeretnek és tudnak szórakozni és kíváncsiak a művészekre.

„Szatmárnémeti Városnapok 2024: 3 nap ünneplés, izgalmas programok és sok vidámság. Köszönöm, hogy velünk ünnepeltek, biztos vagyok benne, hogy örömmel emlékeznek majd vissza ezekre a napokra!” – nyilatkozta Kereskényi Gábor polgármester.

A kulturális rendezvények, koncertek, kiállítások, vetélkedők, sportversenyek és az interaktív programok minden nap népes közönséget vonzottak minden korosztályból.
A Szatmárnémeti Városnapok szervezője a Szatmárnémeti Polgármesteri Hivatal és a G. M. Zamfirescu Kulturális Központ volt. Az esemény kiemelt támogatója a CIUC. További támogatók: COCA-COLA, BARTA ATI, WOW PIZZÉRIA.

Köszönjük a szakmai hozzáértést azoknak az intézményeknek – Szatmár Megyei Rendőr-felügyelőség, Szatmárnémeti Városi Rendőrség, Helyi Rendőrség, Szatmár Megyei Csendőrség, Szamos Sürgősségi Helyzetek Felügyelősége, Szatmár Megyei Mentőszolgálat –, amelyek a Szatmárnémeti Városnapok állandó partnerei a közrend biztosításában és közösség szolgálatában.

Isten éltesse Szatmárnémetit!