INSPECȚIE PRELIMINARĂ LA VARIANTA DE OCOLIRE A MUNICIPIULUI SATU MARE
INSPECȚIE PRELIMINARĂ LA VARIANTA DE OCOLIRE A MUNICIPIULUI SATU MARE
Varianta ocolitoare a municipiului are o importantă deosebită cu precădere din perspectiva devierii traficului ce străbătea municipiul Satu Mare

Primăria municipiului Satu Mare face pași concreți pentru deschiderea Variantei de ocolire a municipiului Satu Mare. Marți a avut loc inspecția preliminară a reprezentanților CNAIR.

,,Trebuie să parcurgem rapid pașii birocratici pentru ca sătmărenii să beneficieze de drumul de ocolire cât mai repede. Conform Companiei Naţionale de Administrare a Infrastructurii Rutiere S.A, și contrar informațiilor false aruncate pe rețelele de socializare, se estimează că deschiderea traficului va avea loc în minimum 2 săptămâni și maximum o lună de zile”, a declarat primarul Kereskényi Gábor . 

Varianta ocolitoare a municipiului are o importantă deosebită cu precădere din perspectiva devierii traficului ce străbătea municipiul Satu Mare pe ruta Petea (frontiera cu Ungaria) - Oradea. Astfel, camioanele de mare tonaj, nu vor mai traversa orașul, totodată, locuitorii vor avea o rută alternativă pentru a evita aglomerația urbană.