Lista vehiculelor fără stăpân ridicate de pe terenuri aparținând domeniului public al municipiului
În conformitate cu prevederile art. 6, alin. 1 și 2 din Legea nr. 421/2002 privind regimul juridic al vehiculelor fără stăpân sau abandonate pe terenuri aparținând domeniului public sau privat al statului ori al unităților administrativ-teritoriale, cu modificările și completările ulterioare, publicăm lista cu vehicule fără stăpân care au fost ridicate de pe terenuri aparținând domeniului public al municipiului Satu Mare:

1.    Autoturism marca MAZDA, de culoare albastru, fără număr de înmatriculare, aflat pe strada Diana nr. 16 din municipiul Satu Mare;


2.    Autoturism marca SKODA, de culoare gri, fără număr de înmatriculare, autoturismul nu a putut fi identificat după seria șasiu, plăcuța de pe bord, număr șasiu TMBPHXXX23339375, aflat pe strada Muncii din municipiul Satu Mare.


Poliția Locală menționează că pentru ambele vehicule fără stăpân au fost întocmite procese verbale de constatare, autovehiculele fiind ridicate, transportate și depozitate în locul special amenajat pe strada Gara Ferestrău nr. 9, municipiul Satu Mare.