×
Achiziții publice
Documente
INFORMĂRI / ȘTIRI
Primăria Municipiului Satu Mare intenționează să achiziționeze servicii de evaluare, respectiv întocmirea unui Raport de evaluare care să stabilească valoarea despăgubirilor în vederea exproprierii pentru cauză de utilitate publică a unor suprafețe de 7529 mp teren, afectate de coridorul de expropriere a drumului de ocolire între DN19A și DJ194.
Municipiul Satu Mare intenționează să achiziționeze servicii de evaluare respectiv întocmirea unui Raport de evaluare care să stabilească valoarea despăgubirilor în vederea exproprierii pentru cauză de utilitate publică
Municipiul Satu Mare intenționează să achiziționeze servicii de evaluare pentru stabilirea prețului de piață în scopul:
Municipiul Satu Mare inițiază o procedură de consultare a pieței, în vederea determinării valorii acordului-cadru pentru licitația ”Lucrări de întreţinere şi reparaţii a mijloacelor de semnalizare rutieră în municipiul Satu Mare”. Având în vedere cele de mai sus, se solicită informaţii calitative şi ofertă de preţ în vederea iniţierii unei proceduri de achiziţie publică pentru încheierea unui acord-cadru.
Municipiul Satu Mare intenționează să achiziționeze servicii de evaluare pentru stabilirea prețului de piață în scopul: 1) vânzării imobilului proprietatea privată a municipiului Satu Mare, situat în municipiul Satu Mare, str. Piața Libertății nr. 17, cu o suprafață de 266,10 mp și a terenului aferent acestuia în suprafață de 86 mp, cu destinația de sediu de partid. 2) concesionării terenurilor aferente spațiilor comerciale, în temeiul art. 13 alin.3 din Legea nr. 550/2002, situate în municipiului Satu Mare, Piața de Alimente Micro 17.
Municipiul Satu Mare inițiază o procedură de consultare a pieței, în vederea determinării valorii acordului cadru pentru licitația ”Servicii de iluminat ornamental festiv din municipiul Satu Mare”. Având în vedere cele de mai sus, se solicită informatii calitative şi ofertă de preţ în vederea iniţierii unei proceduri de achiziţie publică pentru încheierea unui acord-cadru pentru produse cu clasa de protecție IP 66, IK 08 minim și marcaje CE pe structurile metalice.