Sesiune de audiențe susținută de viceprimarii municipiului Satu Mare
Sesiune de audiențe susținută de viceprimarii municipiului Satu Mare
Primăria Municipiului Satu Mare este atentă la nevoile cetățenilor

Primăria Municipiului Satu Mare este permanent alături de cetățeni, deschisă fără rezerve în a veni în sprijinul celor care solicită ajutor în rezolvarea problemelor care țin de competența administrației publice. 

Marți, 5 septembrie 2023, viceprimarii municipiului Satu Mare, Cristina Tămășan – Ilieș și Adelin Ghiarfaș, au susținut o nouă sesiune de audiențe, cinci locuitori ai municipiului Satu Mare solicitând sprijin în diverse probleme. S-a cerut sprijin în materie de evidența populației, consiliere în modalitatea de acoperire a daunelor materiale provocate de furtună, locuințe, fond funciar și legile proprietății. Sătmărenii înscriși în audiențe au primit răspuns din partea viceprimarilor, care le-au oferit totodată soluții pentru rezolvarea problemelor semnalate.

Pentru o interacțiune eficientă și confortul cetățenilor, Primăria Municipiului Satu Mare reamintește faptul că înscrierea în audiențe se face fie la Serviciul de Relații cu Publicul, camera 5, fie online prin intermediul Satu Mare CityPortal: https://portal.primariasm.ro/category/55

Mai multe informații privind Serviciul Relaţii Publice, camera 5, parter, telefon: 0261-807553.