CARAVANA DE INFORMARE APASERV SATU MARE
CARAVANA DE INFORMARE APASERV SATU MARE
Luni, 21 noiembrie, în municipiul Satu Mare se va desfășura caravana de informare a locuitorilor privind derularea lucrărilor de modernizare și extindere a sistemelor de alimentare cu apă. 

APASERV SATU MARE S.A implementează ,,Proiectul Regional de dezvoltare a infrastructurii de apă și apă uzată din județul Satu Mare/Regiunea Nord Vest, în perioada 2014-2020”, finanțat în cadrul Programului Operațional Infrastructură Mare (POIM) 2014-2020, din Fondul de Coeziune al Uniunii Europene. 
Obiectivul general al proiectului îl reprezintă extinderea și modernizarea infrastructurii de apă și canalizare în 62 de localități din aria eligibilă de proiect. 


În vederea informării consumatorilor finali privind derularea lucrărilor de execuție, APASERV Satu Mare S.A va organiza, în perioada următoare, caravane de informare la nivelul localităților cuprinse în proiect.


În acest sens, în data de 21 noiembrie, în municipiul Satu Mare se va desfășura caravana de informare a locuitorilor privind derularea lucrărilor de modernizare și extindere a sistemelor de alimentare cu apă.