Întâlnire de lucru pe tema crizei refugiaților din Ucraina
Întâlnire de lucru pe tema crizei refugiaților din Ucraina
Municipiul Satu Mare, reprezentat la sesiunile de lucru vizând schimbul de experiență în domeniul asistenței umanitare în situații de criză

În perioada 6-7 iulie 2023 s-a desfășurat în București o masă rotundă pe tema crizei refugiaților din Ucraina, eveniment organizat de Institutul Republican Internațional din Washington. 
    

Primăria Municipiului Satu Mare a fost reprezentată la sesiunile de comunicare vizând schimbul de experiență în domeniul asistenței umanitare în situații de criză de viceprimarul Cristina Tămășan – Ilieș. 

Summit-ul pe tema crizei refugiaților din Ucraina a reunit în Capitală reprezentanți ai autorităților locale din 15 orașe din România și Polonia.  
 

Experiența Municipiului Satu Mare în gestionarea crizei refugiaților din Ucraina este prezentată din nou în proiectul Institutul Republican Internațional din Washington, la Satu Mare având loc în luna mai a anului în curs o masa rotundă pe aceeași temă. 

 

Fiind județ de graniță, Satu Mare a fost din primul moment al războiului în prima linie, iar din punct de vedere național, țara noastră s-a remarcat ca având cel mai amplu program de asistență și suport din Europa.