×
A polgármesteri hivatal vezetősége
 
TÁJÉKOZTATÁS / HÍREK
Jóváhagyta a Helyi Tanács Szatmárnémeti költségvetését!
Harmadik alkalommal szervezte meg január 19-én az Iparosotthonba az „Ökumenikus ima Szatmárnémetiért” elnevezésű rendezvényét a Szatmárnémeti Polgármesteri Hivatal és a Helyi Tanács, amelyen a szatmári felekezetek képviselői imádkoztak Szatmárnémetiért és a békéért.
Országos szintű elismerés a szatmárnémeti önkormányzatnak a szociális téren nyújtott ezévi teljesítményéért.
Egy, az Északi Színházban megtartott előadás keretén belül díjazta a Szatmárnémeti Polgármesteri Hivatal november 16-án azokat a házaspárokat, akik a 60-ik és 50-ik házassági évfordulójukat ünnepelték ebben az időszakban. A 10 gyémántlakodalmas és 65 aranylakodalmas párt jelképes 1000 lejjel és egy, a hűségük elismeréseként járó oklevéllel köszöntötte az önkormányzat.
Maskulik Csaba városmenedzser tartott fogadóórát a mai nap folyamán, és keresett megoldást a panaszosok problémáira az önkormányzat hatáskörébe tartozó problémák esetén.
Sajtótájékoztatón számolt be október 27-én a Szatmárnémeti Polgármesteri Hivatal vezetősége a következő időszak eseményeiről. Az energiaválság és az elszabadult infláció következtében kialakult gazdasági válság nemcsak az önkormányzat tevékenységét befolyásolja, ezért a civil szervezetekkel közösen a polgármesteri hivatal felkészült arra, hogy azonnal segíteni tudjon a téli időszakban bajba kerülőknek. Ugyanakkor nem maradnak el a hagyományos rendezvények sem, és az uniós finanszírozású projekt megvalósítása is a tervezett ütemben halad.