×
A polgármesteri hivatal vezetősége
 
TÁJÉKOZTATÁS / HÍREK
Újabb 52, házassági évfordulóját ünneplő házaspárt köszöntött július 20-án immár hagyományosnak nevezhető rendezvényén a Szatmárnémeti Polgármesteri Hivatal, amely során Kereskényi Gábor polgármester jubileumi oklevéllel és szimbolikus 1000 lejes pénzutalvánnyal köszöntötte a résztvevőket az emléknap alkalmából.
Pozitív visszajelzéseket kapott az utóbbi években a Szatmárnémetiben tevékenykedő vállalkozói köröktől – jelentette ki hétfőn a polgármesteri hivatalban tett tett látogatása során Őexcellenciája Arthur Mattli, Svájc bukaresti nagykövete.
Ma harminc éve annak, hogy egy hányatott, a kommunista diktatúra által uralt időszak után 1992-ben újjáalakult a Szatmárnémeti Városi Tanács.
Infrastrukturális beruházások, tulajdonjogi problémák és a szociális lakások kiutalása is szóba került a június 7-i, minden hónap első keddjén szokásos fogadóórán, amelyet Gheorghe Stan és Adelin Ghiarfaş alpolgármesterek tartottak. 
Megrendüléssel értesültünk tanácsosunk, Călin Durla haláláról.
A Jiului sétányi Idősgondozó Napközi Központ a POCU 2014-2020-as programjának köszönhetően jött létre, miután a Szatmárnémeti Polgármesteri Hivatal, a Szociális Igazgatóság és a Szatmári Egyházmegyei Caritas sikeresen pályázott.