×
Törvény által előírt nyilvános dokumentumok
A Környezetvédelmi Ügynökség közleményei

Részletes tartalom: https://primariasm.ro/anunturi-agentia-pentru-protectia-mediului

 
TÁJÉKOZTATÁS / HÍREK
Ezek az eszközök nemcsak a PM2,5-ös és PM10-es szállópor koncentrációját mérhetik, hanem a hőmérsékletet és a páratartalmat is.
„Az új központot és a Szamos folyó jobb partján lévő töltést összekötő gyalogos felüljárók korszerűsítése”
A Szatmárnémeti Polgármesteri Hivatal, a „Városi regeneráció a 15-ös lakónegyed Károlyi út, Arinului utca, Ozana és Universului sétány közötti övezetében” projekt tulajdonosa tájékoztatja az érdeklődőket, hogy a szatmárnémeti 15-ös lakónegyedben megvalósuló projektre vonatkozóan a Szatmár Megyei Környezetvédelmi Ügynökség a környezeti hatásvizsgálati eljárás keretében meghozta a döntést.
„Kerékpárút a Szamos jobb oldali töltésének gerincén a szennyvíztisztító teleptől Szatmárnémeti város közigazgatási határáig, Szamosdara felé, Szatmár megye”.
A Szatmárnémeti Polgármesteri Hivatal, Szatmárnémeti, Október 25. tér 1. szám alatti székhellyel, Szatmár megye, tájékoztatja a közvéleményt a környezetvédelmi engedély kiadására irányuló kérelem benyújtásáról, a következő projekthez: „Városi regeneráció a 15-ös lakónegyed Károlyi út, Arinului utca, Ozana és Universului sétány közötti övezetében” – TULAJDONOS – a SZATMÁRNÉMETI POLGÁRMESTERI HIVATAL
„A Golescu híd kerékpárútjának korszerűsítése és egy gyalogos és kerékpáros felüljáró építése a Crinul kereszteződésben”