Az önkormányzat 8 millió lejt fordít a Constantin Brâncoveanu Általános Iskola új épületszárnyának megépítésére
Az önkormányzat 8 millió lejt fordít a Constantin Brâncoveanu Általános Iskola új épületszárnyának megépítésére
Az új épületszárny kétszintes lesz, az alagsor, földszint és két emeletből álló létesítményben 11 tanterem, egy természettudományi- és egy informatikalabor is lesz.

A Szatmárnémeti Polgármesteri Hivatal 8 millió lejt fordít a Constantin Brâncoveanu Általános Iskola új épületszárnyának megépítésére. A beruházás Szatmárnémeti municípium helyi költségvetéséből valósul meg, a kivitelezés határideje az idei év vége.


A Constantin Brâncoveanu Általános Iskolában 600 diák tanul, ez a megyeközpont egyik legkeresettebb tanintézménye. Az új épületszárny kétszintes lesz, az alagsor, földszint és két emeletből álló létesítményben 11 tanterem, egy természettudományi- és egy informatikalabor is lesz.


„Folytatjuk a tanügyi infrastruktúra fejlesztését Szatmárnémetiben. A Constantin Brâncoveanu Általános Iskola egy modern épületszárnnyal bővül, a 8 millió lej értékű beruházást a helyi költségvetésből fedezzük. Meggyőződésem, hogy a diákok, a pedagógusok és a szülők is elégedettek lesznek a végeredménnyel” – fogalmazott Kereskényi Gábor polgármester.