Primăria investește 8 milioane de lei pentru construcția unui nou corp de clădire la Școala ”Constantin Brâncoveanu”
Primăria investește 8 milioane de lei pentru construcția unui nou corp de clădire la Școala ”Constantin Brâncoveanu”
Noul corp de clădire va avea subsol, parter și două etaje, unde se vor regăsi 11 săli de clasă, un laborator de științe și unul de informatică

Primăria municipiului Satu Mare investește 8 milioane de lei pentru construcția unui nou corp de clădire la Școala Gimnazială ”Constantin Brâncoveanu”. Investiția este realizată cu fonduri de la bugetul municipiului Satu Mare, iar termenul de finalizare este sfârșitul acestui an.


La Școala Gimnazială ”Constantin Brâncoveanu” învață peste 600 de elevi și este una dintre cele mai căutate școli din municipiu. Noul corp de clădire va avea subsol, parter și două etaje, unde se vor regăsi 11 săli de clasă, un laborator de informatică și un laborator de științe.


”Continuăm investițiile în infrastructura școlară din municipiul Satu Mare. Școala Gimnazială ”Constantin Brâncoveanu” va avea un nou corp modern, investiția în valoare de 8 milioane de lei este finanțată de la bugetul local. Sunt convins că elevii, cadrele didactice și părinții vor fi încântați de investiția pe care o facem aici”, a declarat primarul municipiului Satu Mare, Gábor Kereskényi.