×
HELYI ADÓK ÉS ILLETÉKEK IGAZGATÓSÁGA
  • Tel: 0261-768209
  • E-mail: ditl@primariasm.ro
  • Pénztár, Romană tér: hétfő-péntek: 8.00-17.00
  • Pénztár, Someşul üzletház: hétfő-péntek: 9.00-16.30
 
TÁJÉKOZTATÁS / HÍREK
Egyszerűsíti a kommunikációt az állampolgárokkal a Szatmárnémeti Polgármesteri Hivatal.
Szeptember 6-tól elérhető, problémaértesítési és befizetési platformot indít a Szatmárnémeti Polgármesteri Hivatal. Ezen keresztül az állampolgárok egyszerűen és gyorsan, online jelezhetik az önkormányzat hatáskörébe tartozó problémákat.
Beutazási formanyomtatvány (PLF) kitöltésének elmulasztásáért kiszabott büntetés visszatérítése Megjelent a Hivatalos Közlönyben az 1620/2022-es számú miniszteri rendelet, amely azoknak a büntetéseknek a visszatérítéséről rendelkezik, amelyeket akkor szabtak ki a hatóságok, ha egy személy a Romániába történő belépéskor nem töltötte ki a digitális belépési formanyomtatványt (PLF).
Tisztelt szatmáriak! Tájkoztatjuk Önöket, hogy július 15-én pénteken a Helyi Adók és Illetékek Igazgatóságának székhelyén (Romană tér) karbantartási munkálatok miatt csak 14.00 óráig tart az ügyfélfogadás.
Az adók és illetékek számítási alapja nem változik, csak az Adóügyi Törvénykönyv által előírt, 5,1 százalékos infláció arányával emelkednek.
Speciális ügyfélfogadási programmal működik a Húsvét Ünnepek alatt, április 22. és 25. között a Szatmárnémeti Polgármesteri Hivatal Anyakönyvi Osztálya.