×
Lakosság-nyilvántartó Igazgatóság
 
TÁJÉKOZTATÁS / HÍREK
Az országos rendhez igazodva a Szatmárnémeti Polgármesteri Hivatalban január 23-án és 24-én szünetelni fog az ügyfélfogadás.
Egy, az Északi Színházban megtartott előadás keretén belül díjazta a Szatmárnémeti Polgármesteri Hivatal november 16-án azokat a házaspárokat, akik a 60-ik és 50-ik házassági évfordulójukat ünnepelték ebben az időszakban. A 10 gyémántlakodalmas és 65 aranylakodalmas párt jelképes 1000 lejjel és egy, a hűségük elismeréseként járó oklevéllel köszöntötte az önkormányzat.
Egyszerűsíti a kommunikációt az állampolgárokkal a Szatmárnémeti Polgármesteri Hivatal.
Újabb 52, házassági évfordulóját ünneplő házaspárt köszöntött július 20-án immár hagyományosnak nevezhető rendezvényén a Szatmárnémeti Polgármesteri Hivatal, amely során Kereskényi Gábor polgármester jubileumi oklevéllel és szimbolikus 1000 lejes pénzutalvánnyal köszöntötte a résztvevőket az emléknap alkalmából.
Speciális ügyfélfogadási programmal működik a Húsvét Ünnepek alatt, április 22. és 25. között a Szatmárnémeti Polgármesteri Hivatal Anyakönyvi Osztálya.
Szatmárnémeti Polgármesteri Hivatala ezúton értesíti a lakosságot, hogy a vészhelyzet végetértével a Szatmárnémeti Lakosság Nyilvántartó Igazgatóság ügyfélfogadási programja március 14-től a következőképpen módosul: