×
Lakosság-nyilvántartó Igazgatóság
 
TÁJÉKOZTATÁS / HÍREK
Egyszerűsíti a kommunikációt az állampolgárokkal a Szatmárnémeti Polgármesteri Hivatal.
Újabb 52, házassági évfordulóját ünneplő házaspárt köszöntött július 20-án immár hagyományosnak nevezhető rendezvényén a Szatmárnémeti Polgármesteri Hivatal, amely során Kereskényi Gábor polgármester jubileumi oklevéllel és szimbolikus 1000 lejes pénzutalvánnyal köszöntötte a résztvevőket az emléknap alkalmából.
Speciális ügyfélfogadási programmal működik a Húsvét Ünnepek alatt, április 22. és 25. között a Szatmárnémeti Polgármesteri Hivatal Anyakönyvi Osztálya.
Szatmárnémeti Polgármesteri Hivatala ezúton értesíti a lakosságot, hogy a vészhelyzet végetértével a Szatmárnémeti Lakosság Nyilvántartó Igazgatóság ügyfélfogadási programja március 14-től a következőképpen módosul:
Szatmárnémeti Polgármesteri Hivatala idén is jutalmazza a hosszúéletű házassággal büszkélkedő szatmáriakat.
Szatmárnémeti büszke városunk idős közösségére, akik méltósággal, bátorsággal és bölcsességgel élték le életüket a legnehezebb pillanatokban is. Ennek a közösségnek tagjai Ferenczi Lajos és Bató Erzsébet is, akik az idei évben ünnepelték a 100 éves születésnapjukat, ez alkalomból köszöntötte őket Kereskényi Gábor polgármester.