×
DOMENIUL PUBLIC
ILUMINAT STRADAL

Iluminatul public permite ca traficul să se desfăşoare fără evenimente, ca pietonii să fie mai în siguranţă şi reprezintă o îmbunătăţire pentru oferta arhitecturală. În ultimii ani s-a reabilitat sistemul de iluminat arhitectural pe cele două poduri, la opt biserici, la Turnul Pompierilor, clădirea Tribunalului și a Episcopiei Romano Catolice. De asemenea, s-a demarat o lucrare nouă de iluminat arhitectural la statuia Dr. Vasile Lucaciu situată în Piața Libertății, precum și la ansamblul comemorativ din Piața 14 Mai. S-au executat lucrări pentru extinderea iluminatului public în cartierele Micro 17, Carpați I, Carpați II, precum și în alte zone din municipiul Satu Mare. 
 

 
INFORMĂRI / ȘTIRI
Primăria Municipiului Satu Mare a depus la Administrația Fondului pentru Mediu un nou proiect privind reabilitarea iluminatului public.
Primăria Municipiului Satu Mare a finalizat un proiect prin care a fost realizat sistemul de iluminat prin corpuri LED la 13 treceri de pietoni, considerate că ar presupune un risc ridicat pentru pietoni, mai ales în timpul nopții.