×
DOMENIUL PUBLIC
ADMINISTRARE DRUMURI

În ultimii 4 ani am investit masiv în reabilitarea infrastructurii rutiere din municipiu, atât în zona centrală, cât și în cartiere. În  2020 au fost reabiltate 25 străzi și trotuare. 
În 2019 s-au reabilitat și reparat străzile și trotuarele pe: Str. Ialomiței, Constantin Brâncuși,  Barbu Ștefănescu Delavrancea, Rândunelelor, Dsido Jeno, P-ța George Călinescu, Ilarie Chendi, Argeșului, Parc Transilvania, Șantierului, P-ța George Boitor, Alee Clăbucet, Dorna, Codrului, Ambudului, Mihail Sadoveanu, Petru Bran, Calea Traian, Cetății, Eroii Revoluției, Iuliu Coroianu. Am reabilitat str. Octavian Goga si intersecția Burdea, dar și str. Alecu Russo. 

 
INFORMĂRI / ȘTIRI
Odată cu turnarea asfaltului, lucrările de modernizare au intrat în linie dreaptă.
Stimați sătmăreni, vă aducem la cunoștință că astăzi, de la ora 17.00, circulația rutieră pe str. Martirilor Deportați va fi închisă, ca urmare a lucrărilor de plombare care se vor efectua pe această stradă, în zona Pieței Nr.1.
Este vorba despre un acord cadru pe patru ani, perioada 2021-2025, licitația organizată de Primărie Municipiului Satu Mare fiind câștigată de firma ARL Cluj.