VIZITĂ DE LUCRU LA PODUL PESTE RÂUL SOMEȘ
VIZITĂ DE LUCRU LA PODUL PESTE RÂUL SOMEȘ
Vicepremierul Kelemen Hunor, ministrul Dezvoltării, Lucrărilor publice și Administrației, Cseke Attila, și ministrul Mediului, Tánczos Barna, într-o vizită de lucru pe șantierul unuia dintre cele mai importante proiecte de infrastructură din România: Podul peste râul Someș, zona Ștrandului din municipiul Satu Mare. 

Primarul municipiului Satu Mare, Kereskényi Gábor, a participat marți alături de vicepremierul Kelemen Hunor, ministrul Dezvoltării, Lucrărilor publice și Administrației, Cseke Attila, și ministrul Mediului, Tánczos Barna la vizita de lucru organizată pe șantierul unuia dintre cele mai importante proiecte de infrastructură din România: Podul peste râul Someș, zona Ștrandului din municipiul Satu Mare. 


Construcția avansează conform graficului, iar sprijinul pe care Primăria l-a primit din partea vicepremierului Kelemen Hunor și a ministrului Cseke Attila a făcut ca lucrurile să se miște înainte.  

Ministrul Cseke a fost cel care a dublat co-finanțarea de la bugetul de stat pentru acest proiect, municipiul Satu Mare primind 164 milioane de lei. Podul peste râul Someș, zona str. Ștrandului, este cea mai importantă investiție publică a Primăriei Municipiului Satu Mare din ultimii 30 de ani!