×
PROIECTE MARI
  • E-mail: primaria@primariasm.ro
  • Tel: 0261.807.500
Primăria a investit masiv în reabilitarea infrastructurii rutiere din municipiu, atât în zona centrală, cât și în cartiere.
În 2020 au fost reabiltate 25 străzi și trotuare.
S-au reabilitat și reparat străzile și trotuarele, au fost amenajate și 300 de noi locuri de parcare, în cartierele Micro 17, Carpați I și Centrul Nou.
  • Podul peste râul Someș- zona str. Ștrandului, un obiectiv de investiții foarte important pentru orașul nostru, în valoare de 168 milioane de lei. Este cea mai importantă investiție publică a Primăriei Satu Mare din ultimii 30 de ani.
  • Complexului sportiv „Dinamo”, derulat în colaborare cu Federația Română de Fotbal. Complexul va cuprinde un teren de fotbal cu gazon sintetic,amenajarea unei piste de atletism din material tartan, a pistei şi unei  gropi cu nisip pentru săritura în lungime, precum și montarea unui sistem complet pentru iluminarea  nocturnă a terenului , cu 4 stâlpi de 20 m, cu reflectoare şi sisteme paratrăsnet, precum și a tribunei cu 200 de locuri.
  • Continuăm reabilitarea infrastructurii rutiere. În ultimii patru an, Primăria a investit masiv în reabilitarea infrastructurii rutiere din municipiu, atât în zona centrală, cât și în cartiere. În 2020 s-au reabilitat peste 25 de străzi și trotuare. 
  • Investim în sistemul educațional. Primăria a alocat în 2020 suma de 28.8 milioane de lei pentru buna funcționare a celor 40 de unități de învățământ din municipiu. De asemenea, s-au achiziționat 600 de tablete pentru elevii cu situații financiare precare. 
  • Investim în transportul public. Primăria a cumpărat printr-un proiect european 17 autobuze hibrid Solaris. 
  • Extinderea spațiilor verzi: Peste 1.600 de arbori au fost plantați în 2020 pe 50 de străzi din municipiu, fiind reabilitate și parcurile Piața George Boitor, str. Prahovei și str. George Călinescu. 
 
INFORMĂRI / ȘTIRI
Au fost montate primele grinzi din tablier metalic la podul peste râul Someș, zona str. Ștrandului.
Edilul municipiului Satu Mare a mai precizat că Primăria este pregătită și pentru deschiderea finanțărilor prin PNRR.
Podul peste Someș, zona Ștrandului - imagini spectaculoase cu operațiunea de montare a primelor 8 grinzi pe pilonii viaductului podului. 
Pregătim proiecte privind achiziționarea de autobuze electrice, stații de reîncărcare, izolarea termică a blocurilor, reabilitarea clădirilor publice, locuințe de serviciu (profesori și medici) și Muzeul Industrializării.
Drumul Expres va asigura legătura cu autostrada din Ungaria prin viitorul punct de trecere al frontierei de la Oar.
Podul peste râul Someș, zona str. Ștrandului, cea mai mare investiție realizată de Primăria Satu Mare în ultimii 30 de ani, prinde contur pe zi ce trece.
Politica de Cookie