×
PROIECTE MARI
PROIECTE MARI
Primăria a investit masiv în reabilitarea infrastructurii rutiere din municipiu, atât în zona centrală, cât și în cartiere.
În 2020 au fost reabiltate 25 străzi și trotuare.
S-au reabilitat și reparat străzile și trotuarele, au fost amenajate și 300 de noi locuri de parcare, în cartierele Micro 17, Carpați I și Centrul Nou.
  • Podul peste râul Someș- zona str. Ștrandului, un obiectiv de investiții foarte important pentru orașul nostru, în valoare de 168 milioane de lei. Este cea mai importantă investiție publică a Primăriei Satu Mare din ultimii 30 de ani.
  • Complexului sportiv „Dinamo”, derulat în colaborare cu Federația Română de Fotbal. Complexul va cuprinde un teren de fotbal cu gazon sintetic,amenajarea unei piste de atletism din material tartan, a pistei şi unei  gropi cu nisip pentru săritura în lungime, precum și montarea unui sistem complet pentru iluminarea  nocturnă a terenului , cu 4 stâlpi de 20 m, cu reflectoare şi sisteme paratrăsnet, precum și a tribunei cu 200 de locuri.
  • Continuăm reabilitarea infrastructurii rutiere. În ultimii patru an, Primăria a investit masiv în reabilitarea infrastructurii rutiere din municipiu, atât în zona centrală, cât și în cartiere. În 2020 s-au reabilitat peste 25 de străzi și trotuare. 
  • Investim în sistemul educațional. Primăria a alocat în 2020 suma de 28.8 milioane de lei pentru buna funcționare a celor 40 de unități de învățământ din municipiu. De asemenea, s-au achiziționat 600 de tablete pentru elevii cu situații financiare precare. 
  • Investim în transportul public. Primăria a cumpărat printr-un proiect european 17 autobuze hibrid Solaris. 
  • Extinderea spațiilor verzi: Peste 1.600 de arbori au fost plantați în 2020 pe 50 de străzi din municipiu, fiind reabilitate și parcurile Piața George Boitor, str. Prahovei și str. George Călinescu. 
 
INFORMĂRI / ȘTIRI
Preșcolarii Grădiniței cu Program Prelungit Nr. 7 se reîntorc acasă!
Operațiunea va fi realizată de compania germană DYWIDAG, lideri mondiali în domeniu.
Primăria Municipiului Satu Mare aduce la cunoștință publică anunțul CNAIR SA, expropriator în numele Statului Român pentru imobilele proprietate privată situate pe amplasamentul suplimentar.
Decizie de expropriere pentru imobilele proprietate privată situate pe amplasamentul suplimentar care fac parte din coridorul de expropriere al lucrării de utilitate publică de interes național "Varianta de ocolire a municipiului Satu Mare"
Luni, 21 noiembrie, în municipiul Satu Mare se va desfășura caravana de informare a locuitorilor privind derularea lucrărilor de modernizare și extindere a sistemelor de alimentare cu apă. 
Veste bună pentru municipiul Satu Mare! Ministrul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației, Cseke Attila, a semnat contractele de finanțare pe care Primăria Municipiului Satu Mare le-a depus pentru reabilitarea a 12 blocuri de locuințe din municipiu.