×
KÖZTERÜLET
KÖZÚTKARBANTARTÁS

Az utóbbi négy év során jelentős összegeket fordítottunk a közúti infrastruktúra korszerűsítésére a város központi részén és a lakónegyedekben egyaránt. 2020-ban nem kevesebb mint 25 utcában lett teljesen felújítva az úttest és a járda egyaránt. 2019-ben pedig korszerűsítettük a Ialomiţei, a Constantin Brâncuşi, a Barbu Ștefănescu Delavrancea, a Rândunelelor, a Dsida Jenő, az Ilarie Chendi, az Argeşului, a Dorna, a Codrului, a Mihail Sadoveanu, a Petru Bran, a Cetăţii, az Alecu Russo, az Octavian Goga és a Iuliu Coroianu utcákat, a Burgya-sarkot, a George Călinescu és George Boitor tereket és a Transilvania parkot.

 
TÁJÉKOZTATÁS / HÍREK
Jelenleg az úttest aszfaltozása van folyamatban, és tovább folytatódik a korszerűsítés!
Tisztelt szatmáriak! Értesítjük Önöket, hogy ma délután, 17.00 órától kezdődően hajnali 5-ig zárva lesz a közúti forgalom előtt a Báthory (Martirilor Deportați) utca az úttest felújítása miatt.
A jövő hét folyamán elkezdődnek a városban az útkorszerűsítési munkálatok, valamint a tél folyamán keletkezett kátyúk betömése, miután négy évre szóló, 2021. és 2025. között érvényes keretszerződést írt alá Kereskényi Gábor polgármester, amelynek értelmében ebben az időszakban a kolozsvári ARL Kft., a Strabag cégcsoport tagja végzi majd a szatmárnémeti utcák felújítását és korszerűsítését.