×
CULTURĂ SPORT ȘI TINERET
ASOCIAȚII ȘI ORGANIZAȚII NEGUVERNAMENTALE

 
INFORMĂRI / ȘTIRI
Îi așteptăm pe toți sătmărenii să viziteze căsuțele celor 20 de meșterii artizani. ✨ Târgul se va desfășura zilnic între orele 10.00-18.00 pe Pasajul Corneliu Coposu.
Venim în sprijinul persoanelor fără adăpost! Alături de Fundația Maurer Alapitvány , Direcția de Asistență Socială Satu Mare a început acțiunile zilnice în care persoanele fără adăpost primesc un ceai cald și o gustare, pentru a face față mai bine temperaturilor cu minus care se înregistrează în această perioadă.
Miercuri, 18 ianuarie 2023, în sala de ședințe a Consiliului Local a avut loc prezentarea Planului de acțiune privind serviciile sociale administrate și finanțate din bugetul Consiliului Local al Municipiului Satu Mare pentru anul în curs.
Dacă cunoașteți persoane care au nevoie de adăpost și hrană, puteți apela numărul unic de ajutor: 0748-109.853
Ca și în fiecare an, la Centrul de zi pentru vârstnici situat pe Aleea Jiului marcăm sezonul sărbătorilor de iarnă alături de beneficiarii centrului colindând și împărțind cadouri.
Satu Mare a fost premiat în cadrul Galei Asociației Municipiilor din România pentru munca, proiectele și acțiunile în domeniul asistenței sociale.