×
ORAȘE ÎNFRĂȚITE
 
INFORMĂRI / ȘTIRI
Festivalul promovează produsele, valorile și gastronomia locală.
Tinerii celor două consilii de elevi au decis înființarea unui consiliu comun pentru a consolida cooperarea dintre cele două orașe înfrățite, Satu Mare și Nyiregyháza
Un grup de voluntari din orașul înfrățit Ujgorod (Ucraina) au adus la Satu Mare expoziția itinerantă ce cuprinde 100 de fotografii, desene realizate de copii și caricaturi, care au ca temă principală situația de război din Ucraina. Aceasta poate fi vizitată timp de două zile, în perioada 8-9 august în Casa de Cultură a Sindicatelor. Evenimentul este organizat cu sprijinul Primăriei Municipiului Satu Mare și a Centrului Cultural ,,G.M.Zamfirescu”.
Conducerea Primăriei a primit miercuri, 3 august, vizita delegației din orașul Ujgorod, din care au făcut parte viceprimarul orașului, Vasyl Pynzenyk, reprezentanți ai administrației locale Ujgorod, precum și reprezentanți ai Teatrului Ujgorod.  
Bine ați veni la Satu Mare, bine ați venit la Zilele orașului Satu Mare!
Satu Mare este orașul pe care îl purtăm în suflet. Satu Mare este orașul în care ne place să locuim și unde ne întoarcem mereu cu drag, pentru că Satu Mare înseamnă ACASĂ! La mulți ani Satu Mare, la mulți ani sătmăreni!