Proiect Erasmus+, implementat cu succes de Liceul de Arte ,,Aurel Popp’’
Proiect Erasmus+, implementat cu succes de Liceul de Arte ,,Aurel Popp’’
Tinerii sătmăreni sunt implicați în viața comunității noastre

Liceul de Arte ,,Aurel Popp’’ a finalizat cu succes implementarea Proiectului Erasmus+ ,,European Active Citizenship’’, alături de școli din Italia, Germania și Estonia. Cadrele didactice dedicate au îndrumat adolescenții să-și dezvolte simțul civic. 

 

Joi, 16 noiembrie, la Liceul de Arte ,,Aurel Popp’’ a avut loc conferința de închidere a proiectului, cu prezentarea activităților derulate, a rezultatelor și, nu în ultimul rând, cu susținerea de către elevi a unui moment artistic minunat. Prezent la eveniment, primarul municipiului Satu Mare, Kereskényi Gábor, a felicitat profesorii implicați și elevii care pe toată durata implementării proiectului au învățat cu interes ce înseamnă educația civică și care este rolul ei în societatea în care trăim: ,,Susțin implicarea tinerilor și felicit Liceul de Arte ,,Aurel Popp’’ pentru proiectul Erasmus+ derulat. Cu mândrie spun că Satu Mare e orașul tinerilor care au mereu un cuvânt de spus, tineri cu educație civică și simțul responsabilității față de comunitate foarte bine dezvoltat''.

 

Obiectivul proiectului a fost atins, elevii implicați fiind educați în spiritul cetățeniei active europene și sprijiniți să conștientizeze toate formele de agresiune și ce anume este egalitatea de gen.