×
SZOCIÁLIS ÉS KULTURÁLIS INFRASTRUKTÚRA
 
TÁJÉKOZTATÁS / HÍREK
Az állami intézmények, a civil szervezetek és az állampolgárok közötti együtműködést megkönnyítő és egyszerűsítő platformot hozott létre a Szatmárnémeti Polgármesteri Hivatal. 
A Szatmárnémeti Szociális Igazgatóság és a STEA Egyesület ismét a nyári táborozás örömét nyújtja a szatmári gyerekeknek. A 6 évtől idősebb fiatalok öt hétig ingyenesen vehetnek részt olyan tevékenységeken, amelyek révén játszva tanulnak meg hasznos dolgokat.
Ez az anyag csak román nyelven elérhető. Municipiul Satu Mare, în parteneriat cu Teatrul Ucrainean Regional Dramatic din Regiunea Transcarpatia şi Consiliul Local Ujgorod, implementează proiectul cu titlul “Dezvoltarea Culturii Transfrontaliere: Teatre Revitalizate în Satu Mare şi Ujgorod (Developing cross-border culture: Revitalised Theatres in Satu Mare and Uzhgorod)”, cod EMS ENI 2SOFT/2.1/34.
Ez az anyag csak román nyelven elérhető. Unitatea Administrativ Teritorială Municipiul Satu Mare, în calitate de Beneficiar, implementează proiectul ”Regenerare fizică a zonei Ostrovului”, cod SMIS 126203, finanțat prin Programul Operațional Regional 2014-2020.