×
EURÓPAI UNIÓS ALAPOK
EURÓPAI UNIÓS ALAPOK
2020-ban elkezdődött az európai uniós finanszírozású pályázatok gyakorlati kivitelezése. 215.302.977 lej értékű finanszírozási szerződés lett aláírva, amelyek megvalósítására a következő időszakban kerül sor. A tervek szerint a következő négy évben minden szatmárnémeti beruházásba fektetett 100 euróból 70 uniós forrásból származik majd.
 
TÁJÉKOZTATÁS / HÍREK
UAT Municipiul Satu Mare, în perioada 28.12.2018 - 28.11.2021, în calitate de beneficiar a implementat proiectul „"Dezvoltarea și implementarea de măsuri de simplificare a procedurilor administrative din cadrul Primariei municipiului Satu Mare pentru cetățeni" – Cod SIPOCA 532/MySMIS 1264124
Ismét a Régi Központ közvetlen környezetében található vállalkozások és kereskedelmi egységek képviselőivel találkozott Kereskényi Gábor polgármester, amely eseményen felvázolta a történelmi városközpontban zajló rendkívüli beruházás pontos menetrendjét. A központi parkban a tervezett ütemben halad a kivitelezés, így a jelenlegi állapotok szerint május 15. környékétől kezdődően zárul a közúti forgalom az Aurora Szálló és a Fehér Ház közötti szakaszon. 
Újabb sikeres projekt révén bővítettük a városi megfigyelőrendszert, négy év alatt megháromszoroztuk a kamerák számát.
Az államtitkár asszony mostani látogatása új távlatokat nyit meg előttünk a folyamatban lévő projektek, valamint a következő támogatási időszakban leadható pályázatok esetében is. 
Válaszaik konkrétan befolyásolják városunk következő időszakát. Köszönjük az együttműködést!
4,244 millió lej összértékű, európai uniós projektből korszerűsítette a 7-es számú napközit a Szatmárnémeti Polgármesteri Hivatal. A felújítást követően új, időszerű bútorzatot kapott az intézmény, amelynek ezt követően a fenntartási költségei is csökkenek majd, miközben egy több mint 120 éves épület kapott új arculatot a történelmi városközpontban.