×
EURÓPAI UNIÓS ALAPOK
  • Tel: 0261-807550
  • E-mail: proiecte@primariasm.ro
2020-ban elkezdődött az európai uniós finanszírozású pályázatok gyakorlati kivitelezése. 215.302.977 lej értékű finanszírozási szerződés lett aláírva, amelyek megvalósítására a következő időszakban kerül sor. A tervek szerint a következő négy évben minden szatmárnémeti beruházásba fektetett 100 euróból 70 uniós forrásból származik majd.
 
TÁJÉKOZTATÁS / HÍREK
Megnyitotta kapuit Szatmárnémeti első Multifunkcionális Szociális Központja amely a fogyatékkal élők számára nyújt majd különböző szolgáltatásokat: többek között pszichológiai tanácsadást, fizikoterápiás és rehabilitációs kezeléseket, valamint iskola utáni oktatási tevékenységeket.
Újabb európai uniós forrásokból finanszírozott beruházást adott át augusztus 26-án a Szatmárnémeti Polgármesteri Hivatal, amelynek összértéke 3 millió lej. 
 Augusztus 3-án, szerdán a Szatmárnémeti Polgármesteri Hivatalban az ukrajnai Ungvár képviselői, élükön a város alpolgármesterével, Vaszil Pynzenyk úrral voltak jelen.
Emiatt július 11-től kezdődően tilos a parkolás a Batizi útnak a Şoimoşeni utca és az Udvari út közötti szakaszán (a város elhagyását alapul véve a bal oldalon, a Sörgyár felőli részen), majd július 18-tól kezdődően a másik oldalon.
A Jiului sétányi Idősgondozó Napközi Központ a POCU 2014-2020-as programjának köszönhetően jött létre, miután a Szatmárnémeti Polgármesteri Hivatal, a Szociális Igazgatóság és a Szatmári Egyházmegyei Caritas sikeresen pályázott.
75 millió lej értékben tesz le új projekteket a Szatmárnémeti Polgármesteri Hivatal, miután csütörtöki, rendkívüli ülésén jóváhagyta azokat a Helyi Tanács.