PRIMARUL MUNICIPIULUI
KERESKÉNYI GÁBOR
  • P-ța 25 Octombrie, nr. 1, et. 1, cam. 21
  • 0261 702 500
  • Facebook: Kereskenyi Gabor

KERESKÉNYI GÁBOR

PRIMARUL MUNICIPIULUI SATU MARE

Bine ați venit pe pagina oficială a Primăriei Municipiului Satu Mare!
Satu Mare este un oraș multicultural, cu un potențial extraordinar de dezvoltare, un loc bogat în istorie, în resurse naturale și valori culturale! Am reușit în ultimii ani să implementăm proiecte de anvergură prin care am recuperat considerabil anii de stagnare.  
Acum, în 2021, orașul este în mișcare, se fac investiții importante în multe domenii de activitate, iar Primăria trece printr-un amplu proces de eficientizare și digitalizare a serviciilor publice care să vină în sprijinul cetățenilor! 
Pentru anii următori ne propunem intensificarea ritmului de dezvoltare a municipiului Satu Mare, finalizarea unor investiții importante, implementarea proiectelor europene câștigate, însă suntem conștienți că progresul orașului necesită multă muncă, timp și continuitate.   
Ne dorim ca municipiul Satu Mare să fie un oraş în care instituțiile se află în slujba cetățeanului. Un oraș care să fie cu adevărat al nostru, al tuturor, şi de care să fim mândri!
Vă invit să îl descoperiți, să vă bucurați de ospitalitatea sătmărenilor, de diversitatea evenimentelor culturale și de posibilitățile de dezvoltare pe care acestea le oferă!
 

Primarul municipiului Satu Mare, 
Kereskényi Gábor

Documente