Polgármester
KERESKÉNYI GÁBOR
  • Szatmárnémeti, Október 25. tér, 1. szám
  • 0261 702 500
  • Facebook: Kereskenyi Gabor

KERESKÉNYI GÁBOR

SZATMÁRNÉMETI POLGÁRMESTERE

Szatmárnémeti polgármestereként sok szeretettel köszöntöm városunk megújult honlapján. Ez a honlap Önnek készült, ezért igyekeztünk úgy kialakítani az új felületet, hogy egyértelmű, hasznos és naprakész információkat adjon városunkról. 

Szatmárnémeti egy multikulturális város, gazdag és több mint ezer éves történelemmel, ugyanakkor rendkívüli fejlődési potenciállal. Az utóbbi négy év során több nagyszabású beruházást sikerült megvalósítanunk, amelynek köszönhetően az évtizedes stagnálás után Szatmárnémeti elindult a fejlődés útján. A város mozgásban van, számos téren zajlanak a fejlesztések, a polgármesteri hivatalban pedig a közszolgáltatások hatékonyságának javításán és digitalizálásán dolgozunk.

Az elkövetkező években még intenzívebbé szeretnénk tenni Szatmárnémeti fejlődésének az ütemét, a nyertes pályázataink kivitelezése folyamatosan zajlik, de tisztában vagyunk azzal, hogy városunk fejlődése még sok munkát, időt és folytonosságot igényel.

Azt szeretnénk, ha Szatmárnémeti egy olyan várossá válna, ahol a közintézmények az állampolgárok szolgálatát tekintik legfontosabb feladatuknak, amelybe mindenki otthon érzi magát, és magáénak is érzi. Ahol minden ide látogató jól érzi magát. Ezért is fontos számunkra, hogy megújult oldalainkon tudjuk tájékoztatni és aktuális hírekkel ellátni az érdeklődőket, miközben a szatmáriak ennek a felületnek a felhasználásával is hitelesen tájékozódhassanak a városunkban történtekről.
Kellemes és hasznos böngészést kívánok!


Kereskényi Gábor,
Szatmárnémeti polgármestere

Dokumentumok