×
OBIECTIVE CULTURALE
NOUTĂȚI ȘI EVENIMENTE
 
INFORMĂRI / ȘTIRI
Asociația Autism Baia Mare organizează la Casa Verde, în sala de conferințe, ateliere de creație și cofetărie (masterclass) pentru persoanele strămutate forțat din Ucraina, copii și adulți. Masterclass-urile sunt realizate de mămici și bunici din Ucraina.
Bienala de Arhitectură Transilvania (BATRA) reunește, o dată la doi ani, cele mai bune lucrări de arhitectură, design și intervenții urbane realizate de arhitecți din cele cinci filiale partenere: OAR Transilvania, OAR Bihor, OAR Satu-Mare, OAR Nord-Vest, OAR Alba
Aniversarea a 125 de ani de la deschiderea parcului Grădina Romei. Primarul municipiului Satu Mare, Kereskényi Gábor și administratorul public, Maskulik Csaba au participat la evenimentele organizate cu acest prilej, aniversându-se totodată și 200 de ani de la nașterea lui Kiss Gedeon, creatorul parcului.
Remember GMZ125 aduce în fața publicului manuscrise - scrieri literare, publicistice, corespondență, însemnări, afișe ale pieselor și articolelor din periodice, inclusiv din revista ,,Icoane maramureșene”.