×
BERUHÁZÁSOK
  • Tel.: 0261 807 515
  • E-mail: investitii@primariasm.ro
 
TÁJÉKOZTATÁS / HÍREK
Szeptember 14-től beindultak az első, európai uniós finanszírozásból létrehozott elektromos töltőállomások Szatmárnémeti öt pontján: a Táncsics Mihály (Bujorului) és a Várdomb (Decebal) utcákban, a Hegyi úton (Lucian Blaga sugárút), a Sugárúton (Traian sugárút), valamint a Decebal-híd melletti Római téren.
Jelenleg az úttest aszfaltozása van folyamatban, és tovább folytatódik a korszerűsítés!
A szatmárnémeti repülőtér felől a város felé haladva, a 19A jelzésű úton lévő jobb kanyarból balra leágazó kis mezei útnál fog kezdődni a Szatmárnémetit nyugat-északnyugat felé elkerülő gyorsforgalmi út.
Strand utcáról induló harmadik Szamos-híd nemcsak a szatmáriak számára egy rendkívül fontos beruházás, hanem a kivitelező is komoly figyelmet szentel a részletekre, amit mi sem bizonyít jobban, mint hogy a STRABAG cégcsoport legmagasabb színtű vezetői is ellenőrizték a munkálatok jelenlegi állását.
A Szatmárnémeti Polgármesteri Hivatal által a Környezetvédelmi Alaphoz (AFM) benyújtott három fontos, 18,5 millió lejt kitevő projektjéről is egyeztetett Tánczos Barna környezetvédelmi miniszterrel Kereskényi Gábor polgármester.
Azt követően, hogy korábban az urológiai és kardiológiai osztályokat is performáns felszerelésekkel látta el, továbbra is támogatja a helyi egészségügyi rendszert a Szatmárnémeti Polgármesteri Hivatal és a Helyi Tanács.