×
BERUHÁZÁSOK
INFRASTRUKTÚRA
INFRASTRUKTÚRA

Azt követően, hogy 2012 és 2016 között egyetlen szatmárnémeti utca sem lett korszerűsítve, az utóbbi négy évben több száz lett felújítva. A harmadik híd és a körgyűrű elkészültével javulnak majd a közlekedési viszonyok Szatmárnémetiben, azonban továbbra is azon dolgozunk, hogy a gépkocsival, kerékpárral és gyalog közlekedők számára is sokkal kényelmesebbé, egészségesebbé és gyorsabbá tegyük a közlekedést.

 
TÁJÉKOZTATÁS / HÍREK
Kereskényi Gábor, Szatmárnémeti polgármestere aláírta a program második szakaszában érintett 6 utca korszerűsítésének finanszírozási szerződését.
Az útaszfaltozás mellett rendbe teszik a járdákat és a zöldövezeteket.
Az útaszfaltozás mellett a járdákat és a zöldövezeteket is rendbe tesszük, a beruházás összértéke meghaladja a 18 millió lejt.
Befejeződött egy újabb, forgalmas útszakasz felújítása
A különbséget a tettek jelentik! Újabb három utca – Grădinarilor, Magnoliei (Mátészalkai), Pinului – korszerűsítését biztosító finanszírozási szerződés aláírására került sor az Anghel Saligny program keretén belül.
A rendkívül hideg időjárás ellenére is zajlik az utcák kátyúzása Szatmárnémetiben, a foldozást végző cég által használt INFRARED (IR) technológiának köszönhetően.