×
Ügyfélszolgálat
Audiencia
  • TELEFON: 0261/702554; 702553; 702574
  • Akták bevétele: Hétfő–Péntek 10.00–12.00
  • Akták kibocsájtása: Hétfő–Péntek 14.00–15.00
Audiencia

PROGRAM:

A hónap első hetében:

 Kedd  10-12  Ghiarfaș Adelin alpolgármester
 12-14  Tămășan-Ilieș Cristina-Marina alpolgármester
 Csütörtök  09-10  Racolța Mihaela városi jegyző
 11-13  Kereskényi Gábor polgármester
 12-13  Masculic Csaba városmenedzser

Szabályzat:

Mindazoknak, akik a Szatmárnémeti Polgármesteri Hivatal által szervezett személyes meghallgatásokon óhajtanak részt venni, regisztrálniuk kell a Lakossági Ügyfélfogadó Osztályon, a [email protected] e-mail címen, vagy online a következő linken.

A regisztráció során a jelentkezőnek igazolnia kell, hogy korábban elutasító választ kapott, vagy kérelmére nem kapott választ. A polgármesterrel, az alpolgármesterek egyikével, a városmenedzserrel vagy a városi főjegyzővel történt meghallgatást követően a kérelmező csak külön kérésre kap írásos választ (postai úton, e-mailben vagy személyesen).

Csak a Szatmárnémeti Polgármesteri Hivatal hatáskörébe tartozó ügyek esetében kerül jóváhagyásra a regisztráció. 

A meghallgatás okát egyértelműen meg kell fogalmazni, általános indoklások, mint például „személyes kérések”, nem megfelelőek.

Ugyanazon probléma esetében maximum 3 fő jelentkezhet, az egyes hallgatóságra szánt idő maximum 15 perc.
 

Dokumentumok
TÁJÉKOZTATÁS / HÍREK
Felhívjuk a szatmáriak figyelmét, hogy a Szatmárnémeti Polgármesteri Hivatal segíti az állampolgárokat a közigazgatás hatáskörébe tartozó problémáik megoldásában.
Emlékeztetjük a szatmáriakat, hogy a Szatmárnémeti Polgármesteri Hivatal kész minden támogatást megadni az állampolgároknak a közigazgatás hatáskörébe tartozó ügyeik rendezéséhez.
Segítjük a lakosságot az önkormányzat hatáskörében tartozó problémáik rendezésében
A lakossági meghallgatások fontosak számunkra, hiszen a közösségi igényekre való odafigyelés mellett lehetőséget adnak arra, hogy a felmerült problémákra gyorsan tudjunk reagálni.
Az állampolgárok mellett állunk, nyitottak vagyunk arra, hogy az önkormányzat hatáskörébe tartozó problémáik rendezésében eligazítást nyújtsunk számukra.
Az önkormányzat vezetése folytatja a lakossági meghallgatások sorát